logo

IT-løsninger til din virksomhed

ILUAQUT specialiserer sig indenfor optimering og digitalisering af arbejdsgange. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre hverdagen lettere og mere digitalt optimeret for vores kunder.

cover

Ydelser

cover

Digitalisering af formularer

Vi specialiserer os i at omdanne traditionelle papirbaserede formularer til moderne og brugervenlige digitale versioner. Ved at gøre dette giver vi vores kunder mulighed for at automatisere deres arbejdsgange i et sagsforløb, hvilket fører til en mere effektiv og strømlinet proces. Vores platform, der hedder "Sullivik", er designet til at være let tilgængelig og intuitiv, så brugerne nemt kan navigere og sagsbehandle uden besvær. Vi er stolte af at være en del af den digitale transformation, der hjælper organisationer med at fremme innovation og fremtidssikre deres arbejdsgange.

Read more

cover

Skræddersyede systemer

Hos ILUAQUT har vi dedikeret os til at levere skræddersyede systemløsninger, der opfylder vores kunders unikke behov. Vores passionerede team af udviklere bruger deres ekspertise til at skabe det system, der passer præcist til jeres specifikke krav og forventninger. Vi forstår vigtigheden af at have et system, der fungerer gnedningsfrit og effektivt, og derfor er vi stolte af at tilbyde vores kunder en skræddersyede løsninger, der opfylder deres forretningsmæssige mål og ambitioner. Med vores omfattende erfaring og evne til at håndtere selv de mest udfordrende projekter er vi klar til at tage jeres forretning til det næste niveau med vores skræddersyede løsninger.

Read more

cover

Optimering af arbejdsgange

Vores ekspertise ligger i at identificere hvilke dele af jeres arbejde der kan automatiseres og dermed minimere risikoen for menneskelige fejl. Ved at implementere vores skræddersyede løsninger kan I ikke kun spare tid og ressourcer, men også opnå en mere strømlinet og effektiv arbejdsproces. Vi er her for at hjælpe jer med at tage det næste skridt mod digitalisering og optimere jeres forretningsgang.

Read more

Om os

I ILUAQUT tager vi vores virksomheds navn meget bogstaveligt - “Noget som er til gavn/nytte”. Det er vigtigt for os, at vores løsninger altid bærer tydeligt præg af, at de skal tjene et formål og gøre en positiv, ressorcefrigivende og tidsoptimerende forskel for vores kunder.

Vi er en lokalt forankret virksomhed, der består af tre ansatte, alle fra Grønland. Vi har derfor et indgående kendskab til de lokale forhold og skræddersyer vores løsninger til dette.

Vores Team

profile

Mark Hvistendahl

Director

Mark er uddannet ingeniør i globale forretningssystemer fra Aalborg Universitet. Mark kan identificere behov og skabe effektive løsninger. Med sine tekniske færdigheder og analytiske evner leverer han høj kvalitet.

Mark er opvokset i Upernavik og Nuuk.

Read more

profile

Ole Olsvig

Vice Director

Ole har opnået en stor erfaring inden for udvikling og implementering af IT-systemer gennem årene, hvilket har gjort ham til en ekspert på området. Han har dedikeret til at forbedre og optimere processerne i jeres organisation for at opnå bedre resultater og øget effektivitet.

Ole kommer fra den smukke bygd Naajaat i Nord Grønland.

Read more

profile

Lasse Bloch Petersen

Information Security consultant

Lasse har dybdegående kendskab til ISO 27001-standarden. Ekspert i at udforme sikkerhedspolitikker der passer til virksomheden. Erfaren i risikostyring, fastlæggelse af kontroller og reaktion og forberedelse på sikkerhedshændelser. Dedikeret til at sikre compliance med ISO27001 og andre krav.

Read more

Kunder

Customer Icon
Customer Icon
Customer Icon

Kontakt os

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at digitalisere jeres arbejdsprocesser og optimere jeres virksomhed.

Udfyld formularen nedenfor, ring til os på 530 500, eller kontakt os via mail på info@iluaqut.gl.


logo

ILUAQUT IT Consulting & Developmet | Nuuk, Grønland

© 2023. All rights reserved.

Grønlandsk Flag Dansk Flag